plus

دوره جامع ویدئویی غیرحضوری آموزش پخت ، دکور و طراحی بیسکوئیت های تزئینی

امتیاز شرکت‌کنندگان:
آخرین بروز رسانی محتوای دوره : مرداد 1402

محتوای آموزشی و سر فصلهایی که در این دوره فرا خواهید گرفت

  • با روش تهیه و پخت بیسکوییتهای فانتزی برای کار با رویال آیسینگ و طراحی های متنوع آشنا خواهید شد
  • میتوانید بدون نیاز به خرید کاترهای بازاری , کوکی های تم دار آماده کنید
  • با مبانی اصولی تهیه رویال آیسینگ صیقلی و براق و فرآیندشناسی خطاهای آیسینگ آشنا میشوید.
  • توانایی کار با غلظتها ,تکنیکها و روشهای متعدد اجرا با رویال آیسینگ را فرا خواهید گرفت
  • میتوانید گلهای خوراکی از جنس رویال آیسینگ بسازید و به عنوان دکوریشن روی هر دسر یا کیکی استفاده کنید
  • کارکردن با انواع رنگهای خوراکی و متدهای طراحی روی رویال آیسینگ را فراخواهید گرفت
  • آموزش میبینید که بدون اینکه نقاش ماهری باشید طرحهای پیچیده را روی کوکی منتقل و اجرا کنید
  • با نحوه ی ساخت انواع تکسچرهای رئال نظیر تکسچر برش چوب ,حریر, سنگ معدنی و..آشنا میشوید
  • تکنیک پرکاربرد حجم سازی و کوکی های انیمیشنی و اجرای چشمهای زنده ی عروسکی را فرا خواهید گرفت
  • به مهارت طراحی و اجرای کوکی های تم دار برای مناسبتهای مختلف میرسید
  • با مبانی و اصول برش ,ساخت,رنده زدن و چسباندن حجمهای سه بعدی آشنا میشوید
  • روشهای مختلف خشک کردن بیسکوییتهای دکور شده با رویال آیسینگ را آموزش میبینید

معرفی دوره غیرحضوری بیسکوتی مستر

این روزها هنر دیزاین بیسکوییتهای فانتزی با استقبال چشمگیری روبروست همه ی کسانی که دستی در این هنر داشته اند به اتفاق آن را آرامش بخش و لذت بخش تصیف میکنند. با کمی انرژی و حوصله یک بیسکوییت ساده به اثر هنری چشم نوازی تبدیل میشود که زیبایی آن همه را به تعجب وا میدارد و اولین جمله ای که از زبان اکثر قریب به اتفاق بینندگان خواهید شنید این جمله است "وای کی دلش میاد این اثر هنری رو بخوره؟"

دوره ای که در آن شرکت خواهید کرد حاصل تجربیات و آموزه هاییست که از سال 90 تا به امروز کسب شده اند و با هدف کمک به عزیزان و علاقمندانی پایه ریزی شده که قصد دارند آزمون و خطا را به حداقل برسانند و حداکثر توان و خلاقیت خود را صرف یادگیری و خلق آثار هنری خوراکی کنند.

سطح دوره و پیش نیازها

شما برای ثبت نام در دوره ی آموزشی بیسکوتی مستر به هیچ گونه پیش نیاز و مهارت قبلی در نقاشی آشپزی و شیرینی پزی نیاز ندارید و در هرسطحی از تجربه و مهارت که هستید در این پکیج آموزشهای مفیدی برای شما در نظر گرفته شده است

آموزشهای این مجموعه به صورتی طراحی و اجرا شده اند که هنر آموز مبتدی دست به دست مربی از پله ی اول که آموزش پخت بیسکوییت است شروع و پله پله به سطوح پیشرفته تر نزدیک میشود.

علاوه بر این دوره ی آموزشی بیسکوتی مستر شامل نکات ریزه کاری ها و اجراهاییست که برای هنر آموزان سطوح متوسط و پیشرفته قطعا جالب توجه است و درسها و آموزشهای سودمندی را داراست.

مجموعه ی بیسکوتی مستر اولین مجموعه ی آموزش مجازی ایست که اجراهای مربی در آن به گونه و با زوایایی تصویر برداری شده که کاملا تداعی کننده ی کلاس حضوری باشد و همه ی مراحل آموزش مصوت و با صدای مربی همراهند تا هنرجو حس دقیق نشستن در کنار مربی را تجربه کند و از آموزشها بهره ی کافی را ببرد.

در این دوره چه چیزی یاد خواهید گرفت؟

introduction

    فصل اول - تهیه چند نوع خمیر مناسب برای دکور کوکی

  • روش تهیه خمیر بیسکوییت وانیلی
  • روش تهیه خمیر بیسکوییت کاکائویی
  • روش تهیه ی خمیر بیسکوییت زنجبیلی یا جینجر برد کوکیز

    فصل دوم - مبانی و روشهای پخت بیسکوییت

  • نحوه ی ساخت کوکی های طرح دار با استفاده و بدون استفاده از کاتر
  • اصول پهن کردن و ضخامت خمیر
  • نحوه ی پخت کوکی منحنی
  • نحوه ی پخت کوکی های برجسته ی طرح دار
  • نحوه ی پخت کوکی پاپس
  • نحوه ی پخت کوکی حفره دار
  • مقایسه ی اجمالی خمیرها و مزایای آنها نسبت به یکدیگر
  • روش برطرف کردن چربی احتمالی سطح کوکی و جلوگیری از نشتی احتمالی آن به رویال آیسینگ
  • جزییات کار با فر گازی و برقی برای پخت کوکی
  • روش حصول اطمینان از دمای فر و پخت با کیفیت
  • نحوه ی رنده زدن و سوار کردن قطعات کوکی های سه بعدی
  • نحوه ی صحیح چسباندن قطعات و معرفی دو ماده جهت چسباندن
  • نحوه ی اسمبلینگ کوکی استوانه ای

    فصل سوم - رویال آیسینگ, مبانی تهیه و نگهداری

  • اصول تهیه رویال آیسینگ صیقلی و براق
  • روشهای نگهداری رویال آیسینگ
  • مبانی تهیه رویال آیسینگ با استند میکسر و میکسر دستی
  • یا فرآیند شناسی مشکلات رویال آیسینگ نظیر متخلخل و اسفنجی شدن Troubleshooting
  • شکری شدن و فعال نبودن آیسینگ
  • خشک نشدن آیسینگ
  • فرورفتگی و نشست آیسینگ پس از خشک شدن
  • معرفی غلظتهای اصلی
  • اجرای غلظتها به دو روش مشابه سازی چشمی و ثانیه شماری
  • رنگ آمیزی رویال آیسینگ
  • معرفی برندهای مناسب رنگ خوراکی
  • اصول کار با رنگهای ژله ای و پودری و مایع
  • ارائه ی ترکیب و شماره ی رنگهای مورد استفاده در مجموعه
  • نحوه ی صحیح دورگیری کردن در کوکی های ساده منحنی و هندسی
  • کاور کردن کوکی با رویال آیسینگ و سوزن کشی

    فصل چهارم - انواع تکنیکهای کار با رویال آیسینگ

  • تکنیک وت آن وت نقطه ای
  • وت آن وت قلبی
  • وت آن وت رز مینیاتوری
  • وت آن وت رز انگلیسی
  • ماربلینگ
  • آیسینگ گذاری با کاردک
  • تکنیک مرمر با رگه های طلا
  • نحوه ی رقیق کردن رنگهای متالیک بدون استفاده ار الکل
  • تکنیک زنجیر
  • نحوه ی اجرای تکسچر پارچه و جین
  • تکنیک پایپ کردن طناب
  • تکنیک چوبی کردن
  • روش پایپینگ گل رز حجمی گلبرگ دار
  • رز چرخشی با ماسوره
  • گل پنج پر
  • گل آفتاب گردان
  • گل شقایق
  • گل اسطوخودوس یا لوندر
  • رزت
  • بیسیک رز
  • برگ با ماسوره و بدون ماسوره
  • کار با ایربراش و ساختن رنگ با حلال و غلظت مناسب برای استفاده در ایربراش
  • استنسیل زدن کوکی با رویال آیسینگ و ایربراش
  • نقاشی و نگارش با قلم مو و رنگ خوراکی
  • انواع حلالها و مورد استفاده ی آنها در متدهای مختلف نظیر سایه زدن کشیدن خطوط و رنگ آمیزی سطح رویال آیسینگ
  • تکنیک نقاشی آبرنگی روی رویال آیسینگ
  • براش ایمبرویدری نقطه ای و خطی
  • بید ورکینگ و حاشیه سازی
  • تکنیک ساخت خزه ی خوراکی و کاور کردن کوکی با آن
  • اجرای کوکی خرگوش ایستاده با پایه
  • تکنیک ترک دار کردن سطح کوکی
  • معرفی روشهای مختلف انتقال طرح
  • حجم سازی با آیسینگ سفید
  • حجم سازی انیمیشنی با آیسینگ رنگی
  • حجم سازی عروسک روسی و نقاشی پیشرفته
  • کاورینگ کوکی با فوندانت مولد زدن و ساخت و چسباندن حجم های فوندانتی روی کوکی
  • تکنیک شن خوراکی
  • کار با مروارید و اسپرینکلهای خوراکی
  • تکنیک اجرای بافت دوقلو و کش باف با رویال آیسینگ
  • تکنیک آیسینگ شکسته
  • تکنیک پایپینگ شمعدان
  • روش طراحی افکت اولد لتر بک گراند یا پس زمینه ی نامه ی قدیمی بدون مهر
  • تکنیک ساخت کوکی سنگ معدنی یا ژئود خوراکی رئال
  • تکنیک لیس به روش ترنسفر یا پنجره ی توری
  • کوکی های ایستاده یا استند کوکیز
  • تکنیک تخته سیاه
  • معرفی ایزومالت و نحوه ی پخت آن
  • معرفی سطوح مناسب برای ریختن ایزومالت
  • حصیر بافی روی کلاه سه بعدی
  • افکت برش مقطعی تنه ی درخت رئال
  • ترنسفر سازی بدون طرح اولیه چاپ شده
  • استند کوکی عروسکی
  • اجرای افکت چمن
  • حریری کردن سطح جینجر توسط ایربراش
  • تکنیک لیس پرکار
  • تکنیک اجرای نقوش مجارستانی
  • تکنیک اجرای استرینگ ورک وضد جاذبه روی کوکی پایه دار
  • ساخت ترنسفر پروانه ی توری
  • تکنیک تافتینگ یا لمسه دوزی
  • تکنیک حریر
  • تکنیک گلدوزی با نخ های رنگی از جنس رویال آیسینگ
  • روش اجرای حاشیه ی پارچه ای
  • شماره دوزی با رویال آیسینگ و متدهای خوانش الگو
  • تکنیک استیند گلس یا ویترای
  • کوکی سه بعدی صندوق جواهر
  • کوکی سه بعدی کلبه ی شیرینی فروشی
  • نحوه ی فیکس شدن دو سقف شیروانی کنار هم
  • نحوه ی پوشاندن بیس کلبه با آیسینگ پس از سوار کردن همه قطعات
  • کوکی سه بعدی آسیاب بادی
  • تندیس استوانه ای
  • کار با پرینت خوراکی نحوه ی چسباندن آن به سطح کوکی
  • رنگ آمیزی کوکی پخته شده بدون استفاده از رویال آیسینگ
  • کوکی سه بعدی کلبه ی قوری
  • تکنیک اجرای پروانه ی وت آن وت ترنسفر
  • تکنیک ساخت پرتره ی خوراکی و اجرای اجزای چهره با رویال آیسینگ
  • تکنیک جاودانه کردن کوکی

بخش‌هایی از آموزش بیسکوتی مستر

video preview
video preview
video preview
video preview
video preview
video preview
video preview
video preview

پشتیبانی توسط استاد راهنما

در پروسه ی آموزش ممکن است با سوالاتی مواجه شوید و یا حین اجراها به دلیل تجربه ی ناکافی با مشکلی برخورد کنید .در این زمان بهترین یاری گر مدرسی ست که تجربه ی خطاهای مشابه را داشته و آنها را با تلاش بسیار رمزگشایی و رفع کرده است و قطعا راه حل مشکل پیش آمده در دستان اوست. ما به شما اطمینان خاطر میدهیم که تا 30 روز پس از فعال کردن دوره ی آموزشی بیسکوتی مستر همراه و همقدم شما خواهیم بود تا باهم هر گونه ابهامی را رفع و فرآیند یادگیری را هرچه اصولی تر تسهیل بخشیم ما به شما اطمینان خاطر میدهیم که تا 30 روز پس از فعال کردن دوره ی آموزشی بیسکوتی مستر همراه و همقدم شما خواهیم بود تا باهم هر گونه ابهامی را رفع و فرآیند یادگیری را هرچه اصولی تر تسهیل بخشیم

7 روز ضمانت بازگشت وجه

مجموعه ی آموزشی بیسکوتی مستر اولین و جامع ترین مجموعه ی آموزشی ویدئویی-صوتی ای است که در ایران در زمینه ی آموزش تخصصی رویال آیسینگ تولید شده و نهایت تلاش ما این بوده است که در این مجموعه مفاهیم را از پایه تا به اجراهای پیچیده به صورت روان و شفاف و با تصویرهای گویا به شما عزیزان آموزش دهیم.چنانچه تلاشهای ما در تولید این مجموعه ی آموزشی نتوانست رضایت شما را جلب کند با ما تماس بگیرید و ما بدون نیاز به هیچ گونه توضیحی از جانب شما وجه پرداخت شده را مسترد خوهیم نمود. هم اینک با این اطمینان خاطر میتوانید در دوره ی آموزشی ما ثبت نام کنید و از خلق آثار هنری رنگارنگ و شیرین خود لذت ببرید.

سوالات متداول بیسکوتی مستر

  • من هیچ تجربه ای در پخت شیرینی و تزیین ندارم آیا این دوره برای من مناسب است؟

    بله زیرا همه ی مباحث از پایه تدریس میشوند و برای شرکت در این دوره نیازی به پیش زمینه ی قبلی ندارید.

  • نقاشی و طراحی من اصلا خوب نیست آیا میتوانم در این دوره شرکت کنم؟

    دکور کوکی بیش ازینکه مستلزم مهارت نقاشی باشد مستلزم دانش کار با رویال آیسینگ و تکنیکهای متعدد آن است
    مهارت نقاشی تنها زمانی اهمیت دارد که شما بخواهید با قلم مو و رنگ روی رویال آیسینگ به صورت ذهنی و بدون طرح قبلی نقاشی کنید. در غیر اینصورت چندین متد برای انتقال طرح روی کار آموزش خواهید دید که کار نقاشی و حجم سازی را بسیار ساده خواهد کرد

  • آیا این بیسکوییتها خوراکی هستند یا فقط جنبه ی دکور و تزیینی دارند؟

    بخشی از جذابیت این هنر به این خاطر است که شما خالق آثار هنری ای میشوید که صد درصد خوراکی هستند!

  • آیا پس از گذراندن دوره میتوانم همه ی کارهایی را که شما تابحال اجرا کردید اجرا کنم؟

    کلید موفقیت و رسیدن به مهارت پس از کسب آموزش های اصولی فقط و فقط در دست هنرآموز است اوست که تصمیم میگیرد تا کجا پیش برود و تا کجا تلاش و ممارست کند تا به مهارت برسد اگر حوصله عشق و از همه مهمتر تمرین چاشنی کار شود هیچ معمایی در زمینه ی دکور کوکی با رویال آیسینگ وجود نخواهد داشت

  • وقتی میتوانم با کمی تلاش آموزشهای مربوطه رادر سطح اینترنت پیدا کنم چرا در این دوره شرکت کنم؟

    خیلی از آموزشهای موجود و به ظاهر ساده مستلزم آزمون و خطاهای بسیاری هستند تا شما را به نتیجه ی مطلوب برسانند و بعضا مطالب ترجمه شده ای هستند که به هیچ عنوان تست و اجرا شده نیستند مزیت شرکت در این دوره این است که تمام مقادیر متدها و فنون آموزشی قبلا بارها و بارها اجرا و تست شده اند و شما با خیال آسوده اقدام به اجرای آنها خواهید کرد

  • اگر حین کار به مشکلی برخوردم یا در اجرای نکاتی که آموزش دیده ام ایرادی داشتم چه کنم؟

    بله .پس از خرید پکیج آموزشی بیسکوتی مستر شما از پشتیبانی دائم توسط استاد راهنما برخوردار خواهید بود.

  • آیا اگر به هردلیل از خریداری دوره ی آموزشی کوکی مستر پشیمان شدم امکان مرجوعی وجود دارد؟

    ما به شما اطمینان میدهیم که در صورت عدم رضایت میتوانید از ضمانت بازگشت وجه ما استفاده کرده و مبلغ پرداختی خود را مسترد کنید.

  • آیا شرکت در دوره ی آموزشی بیسکوتی مستر محدودیت سنی دارد؟

    تجربه به ما نشان داده که این دوره مناسب همه ی افرادیست که به یادگیری رشته های هنری و پیشرفت و توسعه ی مهارتهای فردی علاقمندند .

  • پرداخت آنلاین

  • تحویل سریع

  • ضمانت بازگشت وجه

  • ارسال به سراسر جهان

  • پشتیبانی ۳۰ روزه

video preview
blackFriday
5,000,000 تومان
  • قابل استفاده در ویندوز ، مک ، اندروید
  • کاتالوگ آنلاین راهنمای بیسکوتی مستر
  • ارسال آنی آنلاین
  • محتوای آموزشی ۱۰۰٪ ویدئویی
  • دسترسی لایف‌تایم به نرم افزار آموزشی
  • پشتیبانی دائمی توسط استاد راهنما
گارانتی بازگشت پول
در صورت عدم رضایت تا هفت روز بدون هیچ‌گونه سوالی هزینه‌ی پرداخت شده عودت داده‌ می‌شود.
سوالی دارید؟
0912-5278829
5,000,000 تومان
شرکت در دوره
اشتراک
اطلاع از
guest
19 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
شیرین
شیرین
10 ماه پیش

سلام من سوال دارم برای پخت کوکیهای جینجربرد روسی میشه راهنماییم کنید

نگار
نگار
10 ماه پیش

امکان ارسال هزینه از طریق پی پل امکان پذیره؟

مهناز
مهناز
10 ماه پیش

سلام من برای ثبت نام در قسمت موبایل پیام میده

مریم
مریم
3 سال پیش

سلام منم دوره تهیه کردم واقعا دلنشین و کامل توضیحاتتون

Hanieh.mosavi
Hanieh.mosavi
3 سال پیش

جشنوارتون کی شروع میشه؟؟؟

19
0
Would love your thoughts, please comment.x